Tiedotusasiaa liittyen kilpailuihin

6.8.2020

Tiedotusasiaa liittyen kilpailuihin

Syksyllä 2020 kilpaillaan seuraavasti:

9.8.2020        Lastenkilpailut

16.8.2020      Seuratason estekilpailut

6.9.2020        Harjoituskoulukilpailut

11.10.2020    Harjoitusestekilpailut

15.11.2020    Harjoituskoulukilpailut

HUOMIO kilpailijat sekä kilpailijoiden vanhemmat

Kaikilta kilpailuihin osallistujilta vaaditaan jonkun ratsastusseuran jäsenyys tai Suomen ratsastajainliiton Green Card.

Ratsastuskilpailut Vahannan Ratsutilalla järjestää ratsastusseura Goodwill Riders ry. Kilpailut ovat avoimet GWR:n jäsenille, Vahannan ratsastuskoulun oppilaille ja Vahannan ratsutilan alueella asuville yksityisratsukoille. Kilpailuihin voi osallistua myös kutsussa rajoitettu määrä ulkopuolisia ratsukoita.

Kilpailut eivät ole Vahannan Ratsastuskoulun toimintaa. Tästä syystä kisat järjestetään talkooperiaatteella, jolloin jokaisen kilpailijan tulee osallistua kilpailujen järjestelyihin.

Kun ilmoittaudut kilpailuihin, kilpailun vastuuhenkilö jakaa sinulle oman kisatehtävän. Saat tietää kisatehtävän/tehtävät kilpailuaamuna kansliasta tai seinällä olevalta listalta. Tehtävä/tehtävät pitää hoitaa luokan loppuun saakka. Jos et ole kilpailemassa, vaan ilmoittautunut tekemään jotain kisatehtävää, käy silti ilmoittautumassa kansliassa.

Oman kisatehtävän lisäksi jokainen kilpailija osallistuu radan rakentamiseen (radan rakennus aloitetaan kilpailuista riippuen klo 8 - 9, viimeistään tuntia ennen kisoja) sekä myös radan purkamiseen (välittömästi viimeisen luokan loputtua).

Kilpailuja järjestämään ovat tervetulleita myös henkilöt, jotka eivät itse kilpaile. Kiinnostuksensa voi ilmoittaa kilpailutoimikuntaan Wiiville (wiivi.gwr@hotmail.com). Apua voi tarjota myös kilpailupäivänä kilpailujen vastuuhenkilölle tai kisakansliaan. Kilpailijoiden vanhempien tai ystävien apu on erittäin tervetullutta.

Kilpailujen järjestelyihin osallistuminen on edellytys kilpailemiselle!

Jatkossa kaikkien kilpailujen lähtömaksut maksetaan verkkomaksuina. Seuratason kilpailuissa lähtömaksu maksetaan Kipaan, harjoituskilpailuissa sekä lastenkilpailuissa osallistumismaksu suoritetaan suoraan seuran tilille ilmoittautumisajan puitteissa.

Ratsastuskoulun perimä hevosvuokra suoritetaan Hopotin kautta myös ilmoittautumisajan puitteissa.

Muita huomioita kilpailuihin osallistuville:

1. Lähtöjen maksimimäärä on kaksi per ratsukko.
  2. Myös ratsastuskoulun oppilailla on mahdollisuus startata kaksi rataa, jos hevosilla on tilaa. Ilmoittautumislistassa on sarake ”2. rata”, johon voi laittaa toiveen kakkosradan ratsusta (max. kolme toivetta). Ilmoittautumisen sulkeuduttua ylimääräiset paikat täytetään; jos hevosta on toivonut useampi ratsastaja niin paikka arvotaan.
  3. Ratsastuskoulu perii hevosvuokraa hevosten käytöstä kilpailupäivänä. Hevosvuokra on 25€/rata ja se maksetaan Hopotiin ilmoittautumisajan puitteissa.
  4. Ilmoittautumisajan loputtua lähdön peruutus veloituksetta vain lääkärintodistuksella. Muista peruutuksista peritään 10€ osallistumismaksua ja 25€ hevosvuokraa, jotka tulee olla maksettuna, jotta voi osallistua seuraaviin kilpailuihin.
  5.
  • GWR:n jäsen 13€/rata
  • ei GWR:n jäsen 23€/rata

Esteratsastuskilpailuissa huomioitavaa:

Mikäli estekilpailuissa ratsukon suoritus joudutaan hylkäämään, ratsukolla on oikeus ratsastaa rata loppuun, jos se on aikataulujen puitteissa mahdollista.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

GWR & Vahannan ratsastuskoulu