Harrastaminen

Oheisliikunta

Seura kannustaa kaikkia jäseniään terveellisiin elämäntapoihin sekä liikkumaan monipuolisesti. Omasta fyysisestä ja henkisestä kunnosta huolehtiminen edistää myös hevosten kanssa toimimisessa. Seura pyrkii hankkimaan yhteistyökumppaneita, jotka tukevat näitä osa-alueita jäsentemme elämässä. Syyskaudella 2021 seuran jäsenillä on oma tunti ratsastajille suunnattua pilatesta, ilmajoogaa ja kehonhuoltoa Coaching by Tarjan toimesta. Lisätiedot tästä.

Kuva: Pinja Puro

Junioritoiminta

Alle 18-vuotiaille seuran jäsenille. Junioritoiminta toteutetaan yhteistyössa Vahannan ratsastuskoulun sekä junioreiden vanhempien kanssa. Poni-ja hevoskerhoissa harjoitellaan hevosten hoitoa ja niissä on mahdollisuus myös suorittaa erilaisia hevostaitomerkkejä.

Junioritoimintaa jatketaan koronatilanteen parannuttua.

Nuorisotoiminta

Yläkouluikäiset sekä vanhemmat voivat osallistua nuorisotoimintaan. Toimintaa pyritään järjestämään nuorten toiveiden mukaan.

Senioritoiminta

Seura järjestää kysynnän mukaan erilaisia tapahtumia ja kursseja.

Kuva: Pinja Puro