Coaching by Tarja

Goodwill Riders järjestää yhteistyössä Coaching by Tarja kanssa ratsastajille suunnattua oheisharjoittelua pilateksen, ilmajoogan ja kehonhuollon merkeissä.

Tunnit ovat keskiviikkoisin alkaen 9.2. klo 18-19. Tunneille ilmoittudutaan yksittäin eli voit osallistua, kun sinulle sopii eikä sinun tarvitse sitoutua viikoittain esimerkiksi koko kevätkauteen.

Hinta 14 €/ kerta. Seura perii maksun ilmottaumisen yhteydessä, saat onnistuneen ilmottautumisen jälkeen maksuohjeet sähköpostiisi. Ilmottautua voi niin kauan kuin tunnilla on tilaa. Ilmoittautumislomake sulkeutuu automaattisesti, kun tunti on täynnä. Ilmottauminen tunnille on sitova, mikäli olet estynyt tulemaan, voit hankkia itsellesi korvaavan henkilön. Ikäraja 15 v.

Tunnit ovat avoinna kaikille Vahannan ratsutilalla ja Vahannan ratsastuskoululla käyville asiakkaille sekä heidän perheenjäsenille.  Mukaan ovat tervetulleita myös kaikki yhteistyöseura YRa:n jäsenet!

Coaching by Tarjan sali on yksityinen sali eikä siellä ole varsinaisia pukuhuonetiloja. Tule siis liikkumaan sisäliikuntaan sopivat vaatteet valmiina päälläsi, ei tarvetta sisäkengille. Mukaan pyyhe ja vesipullo.

Seuran yhteishenkilönä Tiia p. 040 7595107, yhteydenotot viestitse.

Coaching by Tarja
Petäjäniementie 1