Coaching by Tarja

Goodwill Riders järjestää yhteistyössä Coaching by Tarja kanssa ratsastajille suunnattua oheisharjoittelua pilateksen, ilmajoogan ja kehonhuollon merkeissä.

Tunnit ovat keskiviikkoisin 18.8. alkaen klo 19-20. Tunneille ilmoittudutaan yksittäin eli voit osallistua, kun sinulle sopii eikä sinun tarvitse sitoutua viikoittain esimerkiksi koko syksyyn.

Seuran jäsenille ensimmäinen kerta 10 €, jatkossa ja muille hinta 14 €/ kerta. Seura perii maksun ilmottaumisen yhteydessä, saat onnistuneen ilmottautumisen jälkeen maksuohjeet sähköpostiisi. Ilmottauduthan ajoissa tunnille, mieluiten tuntia edeltävällä viikolla! Ilmottauminen tunnille on sitova, mikäli olet estynyt tulemaan, voit hankkia itsellesi korvaavan henkilön. Ikäraja 15 v. Tunnit ovat avoinna kaikille Vahannan ratsutilalla ja Vahannan ratsastuskoululla käyville asiakkaille.  Ilmoittautuminen sulkeutuu automaattisesti, kun tunti on täynnä.

Seuran yhteishenkilönä Tiia p. 040 7595107, yhteydenotot viestitse.

Coaching by Tarja
Petäjäniementie 1