Lasten kilpailut 19.12.2021

Järjestäjä: Ratsastusseura Goodwill Riders

Kilpailun taso: Helppo-lastenkilpailut/Kilpailuharjoitus

Viimeinen ilmoittautumispäivä : keskiviikko 15.12.2021

Tervetuloa lasten ratsastuskilpailuihin Vahannan Ratsutilalle!

OHJELMA:

Luokka 1         Pienet ristikot, arv. taito, avoin lapsiratsastajille

Luokka 2         Isot ristikot, arv. taito, avoin lapsiratsastajille

Luokka 3         Keppariluokka, arv. taito, avoin kaikille

Kilpailuiden johtaja: Sanni Palonen

Tuomari (TPJ): Pinja Setälä

Erityismääräykset:

Kilpailut ovat avoimet Goodwill Riders- seuran jäsenille, Vahannan ratsastuskoulun oppilaille ja Vahannan Ratsutilalla asuville yksityisille lapsiratsukoille.

Kilpailuihin osallistuminen edellyttää tutustumista kilpailuiden sääntöihin ennen ilmoittautumista.

Kaikissa luokissa jaetaan sijoittuneille ruusukkeet sekä esinepalkinnot.

Kilpailuissa ratkotaan Goodwill Ridersin minimestaruus. GWR:n edustajat jakavat mestaruuden kilpailun sijoituksen sekä vuoden 2021 muun menestyksen perusteella.

Tiedustelut, kysymykset yms. kilpailupuhelimeen tekstiviestitse (Sanni p. 040 848 4733).

Kilpailupaikan osoite: Vahannan Ratsutila, Pohtiontie 18, 33480 Ylöjärvi

Kilpailupaikalla toimii buffetti, maksuna käy joko käteinen tai MobilePay.

TERVETULOA KILPAILEMAAN!

KILPAILUN SÄÄNNÖT:

1      Kilpailut ovat lasten harjoituskilpailut seuran (GWR) jäsenille, Vahannan ratsastuskoulun lapsioppilaille ja Vahannan ratsutilalla asuville yksityisille lapsiratsukoille. Kilpailuihin ei saa osallistua, jos on jo kilpaillut lasten kilpailuiden ulkopuolella.

2      Kilpailuihin osallistuvilta ratsastajilta edellytetään jonkun ratsastusseuran jäsenyyttä tai SRL:n Green Cardia.

3      Vahannan ratsastuskoulun oppilaiden ilmoittautuminen tapahtuu ratsastuskoulun seinällä olevaan listaan sunnuntaihin 12.12.2021 mennessä. Kun ratsastuskoulu on julkaissut hevosjaot, tulee jokainen ratsastaja ilmoittaa erikseen vielä GWR:n nettisivuilla olevalle ilmoittautumislomakkeelle 15.12.2021 mennessä. Seura ottaa huomioon vain nettisivuilla olevat ilmoittautumiset.

4      Muut ratsastajat sekä keppariluokkaan osallistuvat ilmoittautuvat suoraan seuran nettisivuilla olevalla lomakkeella.

5      Lähtömaksu on 8€ GWR:n jäseniltä ja muiden seurojen jäseniltä 10€ (keppariluokan lähtömaksu on kaikille 3e). Ratsastuskoulu perii lisäksi ratsastuskoulun hevosilla osallistuvilta hevosvuokraa 25€/rata. Kilpailumaksu tulee maksaa seuran tilille ennen ilmoittautumisajan umpeutumista. Ratsastuskoulun hevosvuokra laskutetaan Hopotin kautta, tätä EI makseta seuran tilille. Kilpailumaksu maksetaan seuran tilille (FI51 4726 6020 0109 24, saaja Goodwill Riders ry, Viestiksi maksuun laitetaan: Kilpailijan nimi ja luokka, lasten kilpailut 19.12.2021). Lähtömaksun eräpäivä on 16.12.2021 ja maksamalla lähtömaksun varmistat osallistumisesi kilpailuun. Ohjeen maksamisesta saa vastausviestinä, kun on onnistuneesti ilmoittautunut kilpailuun.

6      Peruutukset viimeistään 15.12.2021. Tämän jälkeen perutuista lähdöistä veloitamme 8€/lähtö. Lisäksi ratsastuskoulu voi velottaa liian myöhään perutusta lähdöstä hevosvuokran.

7      Jokainen kilpailija osallistuu kilpailujen järjestämiseen. Radan rakennus alkaa sunnuntaina klo 10:15 ja koskee KAIKKIA osallistujia. Yksityisiltä ratsukoilta ei edellytetä radan rakennusta.

8      Kilpailut päättyvät viimeisen luokan purkamisen jälkeen. Kaikkien kilpailijoiden edellytetään olevan paikalla kilpailujen päättymiseen saakka.

9      Ratapiirustukset ovat nähtävillä kilpailupäivän aamuna tallin seinällä.

10   Jos olet osallistumassa ensimmäistä kertaa lastenkisoihin, keskustele siitä ennen ilmoittautumista oman opettajasi kanssa.

11   Lähtölistat nähtävillä seuran sivuilla (www.goodwillriders.sporttisaitti.com) viimeistään kilpailuja edeltävänä lauantai-iltana.

12   Mikäli luokkaan ilmoittautuu vähemmän kuin kolme ratsukkoa, luokka ratsastetaan yhdistettynä toiseen luokkaan.

13   Kilpailut järjestetään Vahannan Ratsutilan maneesissa.

14   Kilpailuasu on siisti ratsastusasu. Turvakypärän ja ratsastussaappaiden/chapsien käyttö on suositeltavaa. Turvaliivin käyttö alle 16-vuotiailla on pakollista.

15   Hevosvalintoihin liittyvät kysymykset voi esittää suoraan opettajille.

16   Kilpailupäivänä noudatetaan COVID19- pandemian valtakunnallisia suosituksia. Koronaepidemian alueellisten erojen vuoksi järjestäjä pidättää itsellään oikeuden tautitilanteen muuttuessa peruuttaa kilpailut kokonaan.

TERVETULOA KILPAILEMAAN!