Kilpailut

Goodwill Riders järjesti kilpailemisesta kiinnostuneille etänä kisainfon sunnuntaina 20.2.2022! Kisainfossa käsiteltiin kisoissa käyttäytymistä sekä kilpailujen järjestämistä.

Jos kilpailuihin osallistuminen mietityttää niin kannattaa olla yhteydessä omaan ratsastuksen opettajaan sekä kisajärjestäjiin, jotka varmasti auttavat eteenpäin asioiden kanssa. Voi myös laittaa viestiä wiivi.gwr@hotmail.com tai p.040-5779482.

Seura ei järjestä omaa sääntökoulutusta tänä vuonna, mutta suosittelee kaikki tutkimaan SRL:n tapahtumakalenteria ja osallistumaan muiden seurojen järjestämiin sääntökoulutuksiin. Sääntökoulutuksessa käyminen on yksi edellytys kisalupahyvitykseen!

SRL:n tapahtumakalenteri löytyy tämän linkin takaa

Kaudella 2022 kilpaillaan seuraavasti:

• 27.3. koulukisat (harjoituskisat)
  • 24.4. estekisat (harjoituskisat)
  • 15.5. lasten kisat
  • 29.5. koulukisat (seuratason kisat)
  • 19.6. estekisat (seuratason kisat)
  • 9.-10.7. kesän kisaviikonloppu (koulu+este) (seuratason kisat)
  • 14.8. lasten kisat
  • 28.8. estekisat
  • 11.9. koulukisat
  • 9.10. estekisat
  • 6.11. koulukisat
  • 18.12. lasten kisat/pikkujoulut

Goodwill Riders jatkaa yhteistyötä Horzen kanssa ja järjestämme kilpailujen yhteydessä jälleen Horze Cup -osakilpailuja sekä finaalit syksyllä kauden viimeisissä kilpailuissa.

UUTUUTENA Goodwill Riders aloittaa GWR Cupin järjestämisen vuonna 2022, jossa jokainen ratsastaja pääsee kilpailemaan omalla tasollaan. Lue lisää Kilpailusäännöt -kohdasta.

Koronaepidemian alueellisten erojen vuoksi järjestäjä pidättää itsellään oikeuden peruuttaa kilpailut kokonaan tai muuttaa kilpailujen päivämääriä.

Kuva: Pinja Puro