Kisoihin talkoilemaan

TULE toimihenkilöksi heinäkuun kisaviikonloppuun 9. – 10.7.2022 (Ylöjärven mestaruuskilpailut) ja ansaitse itsellesi seurapaita! Ilmoittautuminen ei vaadi seuran jäsenyyttä ja tehtävään ohjeistetaan etukäteen.

Sitovat ilmoittautumiset alla olevan lomakkeen kautta. Merkitse minä päivinä olet käytettävissä. Perjantaina illalla rakennamme kouluradan isolle kentälle. La ja su ovat kilpailut. Jos olet käytettävissä jonain päivänä vain tiettyyn kellonaikaan (esimerkiksi lauantaina klo 10-14) niin merkitse se "muuta huomioitavaa" kohtaan.

Muista kirjoittaa oma puhelinnumero sekä paitasi koko😊 (toimihenkilöiden tiedotusta varten luodaan oma WhatsApp-ryhmä)

Kaikkien toimihenkilöiden kesken suoritetaan arvonta, jonka palkintona tavarapalkintoja!

Olen käytettävissä kisoihin toimihenkilöksi: