Kilpailutoiminta

HUOMIO KILPAILIJAT JA KILPAILIJOIDEN VANHEMMAT!

Kaikilta kilpailuihin osallistujilta vaaditaan jonkin ratsastuseuran jäsenyys tai Suomen ratsastajainliiton Green card.

Ratsastuskilpailut Vahannan Ratsutilalla järjestää ratsastusseura Goodwill Riders ry. Kilpailut ovat avoimet GWR:n jäsenille, Vahannan ratsastuskoulun oppilaille ja Vahannan ratsutilan alueella asuville yksityisratsukoille. Kilpailuihin voi osallistua myös kutsussa rajoitettu määrä ulkopuolisia ratsukoita.

Kilpailut eivät ole Vahannan Ratsastuskoulun toimintaa. Tästä syystä kisat järjestetään talkooperiaatteella, jolloin jokaisen kilpailijan tulee osallistua kilpailujen järjestelyihin.

Kun ilmoittaudut kilpailuihin, kilpailun vastuuhenkilö jakaa sinulle oman kisatehtävän. Saat tietää kisatehtävän/tehtävät kilpailuaamuna kansliasta tai seinällä olevalta listalta. Tehtävä/tehtävät pitää hoitaa luokan loppuun saakka. Jos et ole kilpailemassa, vaan ilmoittautunut tekemään jotain kisatehtävää, käy silti ilmoittautumassa kansliassa.

Oman kisatehtävän lisäksi jokainen kilpailija osallistuu radan rakentamiseen (kilpailuista riippuen radan rakennus aloitetaan klo 8 - 9, viimeistään tuntia ennen kisoja) sekä myös radan purkamiseen (välittömästi viimeisen luokan loputtua).

Kilpailuja järjestämään ovat tervetulleita myös henkilöt, jotka eivät itse kilpaile. Kiinnostuksensa voi ilmoittaa kilpailutoimikuntaan Wiiville (wiivi.gwr@hotmail.com). Apua voi tarjota myös kilpailupäivänä kilpailujen vastuuhenkilölle tai kisakansliaan. Kilpailijoiden vanhempien tai ystävien apu on erittäin tervetullutta.

Kilpailujen järjestelyihin osallistuminen on edellytys kilpailemiselle!

Huomioita kilpailuihin osallistuville:

1. Lähtöjen maksimimäärä on kaksi per ratsastaja.

2. Myös ratsastuskoulun oppilailla on mahdollisuus startata kaksi rataa, jos hevosilla on tilaa. Ilmoittautumislistassa on  sarake ”2. rata”, johon voi laittaa toiveen kakkosradan ratsusta (max. kolme toivetta). Ilmoittautumisen sulkeuduttua ylimääräiset paikat täytetään; jos hevosta on toivonut useampi ratsastaja niin paikka arvotaan.

3. Ratsastuskoulu perii hevosvuokraa hevosten käytöstä kilpailupäivänä. Hevosvuokra on 25€/rata ja se maksetaan jatkossa Hopotin kautta.

4. Ilmoittautumisajan loputtua lähdön peruutus veloituksetta vain lääkärintodistuksella. Muista peruutuksista peritään 10€ osallistumismaksua ja 25€ hevosvuokraa, jotka tulee olla maksettuna, jotta voi osallistua seuraaviin kilpailuihin.

5. Osallistumismaksut:

• GWR:n jäsen 13€/rata

• ei GWR:n jäsen 23€/rata

Esteratsastuskilpailuissa huomioitavaa:

Mikäli estekilpailuissa ratsukon suoritus joudutaan hylkäämään, ratsukolla on oikeus ratsastaa rata loppuun, jos se on aikataulun puitteissa mahdollista.

Pidätämme oikeuden muutoksiin!

Kaikki maksut maksetaan jatkossa verkkomaksuina ilmoittautumisajan puitteissa!

GWR & Vahannan ratsastuskoulu

Kuva: Saara Kuusijärvi