Kilpailujaosto

Kilpailutoiminta

Seuran jäsenet kilpailevat seura-, alue- ja kansallisella tasolla, niin este-, koulu- kuin matkaratsastuksessakin. Lisäksi seura ja ratsastuskoulu järjestävät yhdessä harjoituskilpailuja este- ja kouluratsastuksessa. Valmennustasoiset ratsastuskoulun oppilaat edustavat seuraa ja Vahannan ratsastuskoulua ulkopuolisissa kilpailuissa seura- ja aluetasolla sekä valtakunnallisissa ratsastuskoulujen välisissä mestaruuskilpailuissa.

Harjoituskilpailujen tarkoituksena on tarjota ratsastuskoulun oppilaille mahdollisuus tutustua kilparatsastukseen ja luoda edellytykset kilpailemiseen ja etenemiseen aina alue- ja kansalliselle tasolle saakka. Kilpailujen lähtömaksut ovat seuran jäsenille edullisemmat kuin muille osallistujille.

Kilpailutoimikunta järjestää yhteistyössä Vahannan ratsastuskoulun kanssa ”fair-play” –ideologian mukaisia tapahtumia.

Yhteyshenkilöt:

Hanne Halonen, hanneheliina(at)gmail.com