GWR Cup 2022

GWR Cup kilpailusäännöt

GWR Cup ovat avoimet kilpailut Goodwill Riders ry:n jäsenille ja ne ratsastetaan seuran järjestämissä este- ja koulukilpailujen kaikissa luokissa. Kilpailuun voi osallistua kaikki ratsukot, jotka edustavat GWR seuraa vuonna 2022. Kukin ratsastaja kilpailee omalla tasollaan. GWR Cup pisteet jaetaan seuran jäsenille siinä järjestyksessä, kun he ovat sijoittuneet luokassa (muiden seurojen edustajat eivät vaikuta jaettaviin cup pisteisiin).

Pisteitä kertyy kaikista kauden aikana ratsastetuista este- ja koulukilpailuista (yhteensä 8 osakilpailua). Kilpailijalla tulee olla vähintään yksi tulos sekä kouluratsastuksesta että esteratsastuksesta.

Cup pisteitä kertyy jokaiselle ratsukolle, jokaisesta osakilpailusta. Jos ratsastaja osallistuu useampaan luokkaan samalla tai eri ratsuilla, ratsastajan täytyy etukäteen päättää millä suorituksella hän haluaa osallistua GWR Cup osakilpailuun. Tämä tehdään ilmoittautumisen yhteydessä.

Cup pisteet jaetaan seuraavasti: neljälle ensimmäiselle ratsastajalle 1. sijoittunut saa 5 pistettä, 2. sijoittunut 4 pistettä jne. Viidennestä sijasta alkaen kaikki luokkaan osallistuneet ratsastajat saavat yhden pisteen.

Pisteet jaetaan oheisen taulukon mukaisesti:

Sijoitus

pisteet

1.

2.

3.

4.

5. ja muut

1

Jos kaudenpäätöskilpailuissa päädytään tasapisteisiin sijoilla 1-3, niin tällöin kilpailun ratkaisee viimeisen osakilpailun pisteet. Jos edelleen ollaan tasapisteissä niin aikaisempien osakilpailuiden parempien sijoitusten määrä ratkaisee sijoitukset.

Pidätämme oikeuden muutoksiin ja täsmennyksiin kauden aikana.

GWR Cup pistetilanne 1.4.2022

GWR Cup 2022